Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Kampanjer & bonusar / Sverige – Frankrike | Riskfria spel, free bets och pengarna tillbaka

Sverige – Frankrike | Riskfria spel, free bets och pengarna tillbaka

Inga kommentarer

Har du tänkt att lägga ett spel på matchen mellan Sverige och Frankrike, missa då inte dessa kampanjer som är speciellt uttagna inför matchen. Vad sägs om att du får pengarna tillbaka om ditt spel inte går in?

Imorgon kommer landslaget spela en av de viktigaste matcherna på mycket länge och vi som följer det ”nya landslaget” vet hur bra de faktiskt är, att Sverige ska kunna slå Frankrike imorgon ser vi som fullt möjligt och det är också det vi kommer heja fram.

Hos Nordicbet får du ett riskfritt spel värde 200 kronor!

Det är dags för en nyckelmatch i VM-kvalet när Frankrike kommer till Friends Arena. Kan Sverige skrälla? Nu har du chansen att hämta ett riskfritt spel värt 200 kr på valfri VM-kvalmatch – pengarna tillbaka om du inte vinner! Allt du behöver göra för att få det riskfria spelet är att anmäla dig och lägga ett kvalificerande spel värt minst 200 kr på Sverige-Frankrike (lägsta odds 1,50). Lycka till och heja Sverige!

Förlorar du ditt spel så ger Expekt tillbaka din insats upp till 250 kronor!

Sverige mot Frankrike – Pengarna tillbaka om båda lagen gör mål!
De två topparna i Grupp A drabbar samman, Sverige tar emot ledarna Frankrike i ett viktigt VM-kval denna fredag! Med lag under som tar mer och mer plats så är en vinst viktig för båda länderna, det kommer sätta dem i stark position för kvalificering till Ryssland. Eftersom båda lagen har gjort 10 mål var under 5 matcher, så erbjuder Expekt dig nu chansen att få pengarna tillbaka på förlorade spel, upp till 250 kr, om båda lagen gör mål under mötet!

Förlorar du ditt spel så ger Betser tillbaka din insats upp till €25!

Den internationella fotbollen är tillbaka och där finns några riktigt heta matcher i helgen! För att öka spänningen lite extra så serverar vi dig här vår senaste No Brainer. Placera ett bet före matchstart på att Sverige vinner över Frankrike, om ditt spel går förlorat kommer vi att ge dig ett Free bet värt upp till €25 på måndag. Glädje oavsett vad som händer i matchen!

Hos Betsson får du ett riskfritt spel värde 100 kronor!

Få ett riskfritt spel värt 100 kr och backa upp dina favoriter i VM-kvalet. Allt du behöver göra är att aktivera ditt riskfria spel via ”Aktivera riskfritt spel”-knappen. Använd det riskfria spelet på valfria VM-kvalodds före den 11 juni. Ta del av spänningen när landslaget kämpar om en plats till VM i Ryssland nästa sommar.

Så vad väntar du på, missa inte chansen att spela på matchen med dessa riktigt bra kampanjerna!

HEJA SVERIGE!

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked