Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 10 Maj | Southampton – Arsenal

Speltips 10 Maj | Southampton – Arsenal

Inga kommentarer

Premier League börjar dra sig mot sitt slut med två till fyra omgångar kvar beroende på hur många matcher laget har spelat. Southampton och Arsenal är de två lagen i PL som endast har spelat 34 matcher vardera i jämförelse med de andra lagen som har hunnit spela 35 och 36 omgångar.  Detta betyder för Arsenals del att de fortfarande har chans att nå de viktiga topp placeringarna som vi ska prata mer om nedan..

Som i alla stora Europeiska ligor så får topplagen chansen att spela Europaspel, vilket slutspel man når beror helt enkelt på vilken placering i ligan man tar. Champions League är självklart målet för alla lagen men Europa League är inte heller dåligt.

Arsenal som just nu ligger på sjätte plats med en match mindre spelad (två mindre än Liverpool som ligger trea) har mycket viktiga matcher kvar att spela. Tre poäng mot Southampton och Arsenal går förbi Manchester United och lägger sig på en femteplats som innebär en Europa League gruppspels plats. Fortsätter dom vinna har dom chans att nå de prestigefyllda platserna som ger dom en Champions League gruppspels plats eller i alla fall kvalplats till Champions League.

Arsenal som kommer till spel med i stort sett hela sin trupp tror vi kommer göra sitt yttersta för att plocka hem tre poäng och klättra i toppen. Southampton som varit lite upp och ned senaste tiden kommer få det svårt att sätta emot Arsenal då Southampton i stort sett inte har något kvar att spela för denna säsongen i och med sin mittenplacering. Arsenal däremot kommer från en stark 2-0 seger mot Manchester United i Söndags och kommer garanterat kriga på planen.

Nämnas bör att senaste mötet mellan dessa två lagen på Southamptons hemmaborg St. Mary’s Stadium slutade med en kross från Arsenals sida då man lyckades besegra Southampton med hela 0-5 i FA-cupen. En match som var relativt jämn sett till statistiken men Arsenal som tar till vara på sina lägen och är mycket effektiva.

Spelet imorgon kommer inte vara särskilt avancerat, vi tror på Arsenal och hoppas att ni ryggar!

Spel: 2, Arsenal att vinna matchen fulltid.
Odds: 2.07 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked