Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 11 Augusti | Premier League drar igång | Arsenal – Leicester

Speltips 11 Augusti | Premier League drar igång | Arsenal – Leicester

Kommentarer

Ikväll drar Premier League igång, en liga som är mycket populär bland Svenskar. Arsenal som tar emot Leicester i första omgången kommer från att ha vunnit FA Community Shield titeln efter att ha slagit Chelsea på straffar. Arsenal som avslutade förra PL säsongen med att vinna fem raka matcher och knipa en femteplats som tog dom till gruppspelet i Europa League i år gjorde en helt okej säsong, dock ropar många på tränaren Arsène Wengers avgång. vad vi tror kan detta bli sista säsongen som han får chansen i klubben efter att ha tränat klubben sedan 1996.

Leicester som förrförra säsongen mycket överraskande tog hem hela ligan och för första gången i klubbens historia vann Premier League gjorde som många väntat sig en inte alls så bra säsong och man placerade sig tillslut på en blygsam tolfte placering. Med andra ord så var ordningen återställd och det kommer nog dröja en herrans massa år innan vi får se en liknande skräll i någon av Europas högsta ligor.

Möten mellan dessa två lagen brukar vara ganska målsnåla och där hemmalaget pressar bortalaget från start. Om vi ser tillbaka på dessa två lagens tidigare matcher så är det enkelt att känna igen mönstret, har Arsenal hemmaplan mot Leicester så vinner man dock inte med stora siffror. Därför är det ganska självklart för oss att spela Arsenal som vinnare av årets premiärmatch för dessa två lagen.

Hos Nordicbet just nu förutom att du får 100% bonus upp till 1000 kr och ett gratis free bet värde 250 kronor, så får du på bland annat Premier League 500 kronor riskfritt spel. Detta riskfria spelet betyder att du behöver sätta in 500 kronor och spela på matchen, vinner du spelet så behöver du bara omsätta vinsten (minus insatsen) tre gånger, om du skulle förlora spelet så får du tillbaka 500 kronor utan några omsättningskrav vilket betyder att du kan ta ut pengarna direkt.

Spel: Arsenal att vinna matchen
Odds: 1.57 @ Nordicbet | 100% upp till 1000 kronor + 250 kronor riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ett annat spel som vi fick upp ögonen för är det att Arsenal kommer få en hel del hörnor under matchens gång, vi har självklart gått igenom tidigare matcher för båda lagen och kan se att Arsenal i senaste två hemmamatcherna mot just Leicester skrapat ihop hela 11 respektive 12 hörnor. Med tanke på att detta är säsongspremiär och hemmaplan så är chansen mycket stor att vi kommer få se ett Arsenal som pressar tillbaka Leicester under i stort sett hela matchen och landar på ett bollinnehav runt 65%. Ett annat exempel på lagets hörnproduktion är från näst sista matchen i ligan förra året där man mot Sunderland lyckades skrapa ihop hela 17 hörnor.

Spel: Arsenal över 7.5 hörnor i matchen
Odds: 2.08 @ 888Sport | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

Kommentarer

    Erik skriver:

    Så förbannat bra! Tack för två fina speltips!

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked