Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 11 Maj | EL Semifinaler | Man U – Celta Vigo & Lyon – Ajax

Speltips 11 Maj | EL Semifinaler | Man U – Celta Vigo & Lyon – Ajax

Inga kommentarer

Detta speltipset kommer lite hastigt då det bara är ett par timmar kvar till kvällens matcher, därför kommer det hållas något kort men som vanligt fina speltips. Kvällens matcher är match nummer två av två och det är nu det ska avgöras vilka lag som får spela Europa League finalen Onsdag den 24:e Maj på Friends Arena i Stockholm.

Många känner nog att detta redan är klart och vi tror inte heller på några större skrällar men det finns andra intressanta spel inför dessa matcherna som vi snabbt ska gå igenom.

Matchen mellan Manchester United och Celta Vigo är den första matchen vi ska ta en titt på, förra mötet i Spanien slutade 0-1 till Man U efter att Marcus Rashford slått en mycket fin frispark rätt in i mål. I denna matchen märkte vi en sak som vi tar med oss till även denna matchen att spelet inte var särskilt ful och det inte delades ut många kort, i den matchen fick vi endast se tre stycken gula kort och vi tror på något liknande ikväll där vi inte tror att Celta Vigo har mycket att hämta nu när dom är inne i en djup svacka med fem förluster i rad.

Huvuddomare i denna matchen är Ovidiu Alin Hategan som vi kan läsa om på worldreferee.com där vi kan se att han inte är en domare som föredrar att vifta med korten. Med ett snitt på 4.40 kort per match utdelade på totalt 80 internationella matcher så hoppas vi på få gula och röda kort även i kvällens match.

Spel: Under 5 kort totalt i matchen
Odds: 1.86 @ Nordicbet | 1.83 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

I match nummer två är det dags för Lyon att ta emot Ajax som lyckades vinna med hela 4-1 på hemmaplan senast, som ni förstår har Lyon en mycket tuff uppgift framför sig men inget som är omöjligt i och med deras bortamål.  Vi tror att Lyon kommer pressa på väldigt mycket under denna matchen och jaga mål från matchminut nummer ett, kanske får dom en drömstart likt Atletico Madrid igår. Något vi tror kommer hända i denna matchen är att de blir e helt del hörnor, förra matchen blev det hela 14 hörnor och vi skulle inte bli förvånade om det blir något liknande ikväll. Vi väljer att visa tre stycken hörnspel alternativ vad du väljer är helt upp till dig, självklart har över 11 hörnor högst chans att gå in.

Spel: Över 11 hörnor i matchen
Odds: 1.95 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Spel: Över 12 hörnor i matchen
Odds: 2.40 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Spel: Över 13 hörnor i matchen
Odds: 3.10 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked