Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 11 Maj | Hockey-VM | Sverige – Lettland

Speltips 11 Maj | Hockey-VM | Sverige – Lettland

Inga kommentarer

Ikväll är det dags för match mot Lettland, Sverige som efter tre matcher har den sämsta starten i en VM turnering på 21 år har mycket att bevisa. Nu är det dags att rycka upp sig och det är något vi tror att Sverige gör. Lettland har startat turneringen väldigt bra och har efter tre matcher tre segrar, det ska dock tilläggas att Lettland fått möta lag som Danmark, Slovakien och Italien som är rankade bland gruppens sämsta. Sverige däremot har fått möta Ryssland, Tyskland och USA, förlust mot Ryssland på övertid med 1-2, enkel seger med 7-2 mot Tyskland och i Måndags en uddamålsförlust mot USA med 3-4 efter att ha tagit ledningen ett flertal gånger men inte lyckats dra ifrån.

Nu är det verkligen dags att våra kära Tre kronor vaknar upp och tar tag i denna turneringen innan den rinner dom ur händerna. Sverige som är tippade att komma topp tre är ett betydligt bättre lag än Lettland, om vi kollar på tidigare matcher så brukar de vara ganska jämna men nu under VM har Sverige ett helt annat lag fullt med NHL proffs som är klasser bättre än Lettlands spelare. Idag krävs det att spelare som William Nylander och Elias Lindholm kliver fram och visar vägen.

Oddset på att Sverige ska vinna idag ligger på runt ynka 1.20 detta anser vi inte vara tillräckligt spelvärt därför har vi fått kolla på andra intressanta spel på denna matchen. Vi har kommit fram till två stycken som vi tror har mycket stor chans att gå in. Det första är två spelarspecialer som gäller Toronto Maple Leafs William Nylander som visat sig vara mycket effektiv under denna turneringen.

Spel: William Nylander över 1.5 poäng
Odds: 2.20 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Spel: William Nylander minst ett mål i matchen.
Odds: 2.40 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Det tredje spelet gäller när första målet i matchen kommer att komma, eftersom Sverige visat sig vara ett lag som trycker på väldigt hårt första 10 minuterna så känns det spelvärt att lägga på ett mål innan matchminut 10. Om det är Lettland som lägger mål inom 10 minuter gör det inget bara det blir ett första mål inom denna tiden.

Spel: När görs första målet? 00:00-09:59
Odds: 1.74 @ Nordicbet
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked