Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 12 Maj | Hockey-VM | Sverige vinner mot Italien, men hur stort?

Speltips 12 Maj | Hockey-VM | Sverige vinner mot Italien, men hur stort?

Inga kommentarer

Då är det dags igen, match nummer fem för Sverige i årets hockey-vm. Igår tog Sverige en komfortabel seger mot Lettland med 2-0 och idag är det Italien som står för motståndet, Italien som är ett av VMs svagaste lag ligger just nu sist efter fyra förluster på raken. Sverige som ligger fyra i tabellen ligger just nu på sista platsen som tar dom vidare i turneringen men Sverige behöver steppa upp det och behöver tre poäng ikväll, även om något lättare matcher återstår för Sverige.

Även om det var några år sedan lagen möttes så kan vi se att Sverige vunnit komfortabelt i alla matcher med runt fyra mål i matcherna, truppen som Sverige har med i detta VM är riktigt vass och ska inte ha några som helst problem att slå Italien.

Italien har varit lite upp och ner och åkte på en förlust med 1-10 mot Ryssland, efter det har dom bytt ut sin målvakt och de två matcherna efter Ryssland har dom åkt på två förluster men inte släppt in så många mål (1-2 mot Lettland och 0-3 mot USA). Något vi inte ska glömma är att Italien också kämpar för en sak, och det är att inte komma sist i tabellen och riskera att åka ur A-VM ner till B-VM. Så att Italien inte vill åka på för stora förluster kan vara viktigt inte minst för genomföra turneringen med äran i behåll.

Eftersom att Italien har steppat upp det något sedan dom bytte målvakt och Sverige inte känns som dom riktigt har hittat formen kommer vi idag spela på att det inte blir alltför stora segersiffror. Vi tror att det kommer landa kring 3-4 måls seger.

Spel: Sverige – Italien : 2-Vägs Handikapp (0 : 4.5) Italien att vinna
Odds: 2.08 @ Nordicbet | 1.95 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Detta spelet innebär att Italien startar matchen 0-5 och som ni förstår får Sverige vinna med som mest fyra mål, och med tanke på att Italien enbart förlora med 0-3 mot USA så känns detta inte som en omöjlighet. Sen att Sverige inte varit särskilt effektiva framåt under denna turneringen (om vi bortser från matchen mot Tyskland 2-7) talar för att det inte kommer bli en målexplosion från Sveriges sida idag. Kanske bjuder även Italien på något enstaka mål, för vi har ju faktiskt inte bästa målvakterna med oss i denna truppen men som många kanske redan har läst är Henrik Lundqvist på väg att ansluta till truppen och vi kommer få en riktig toppmålvakt lagom till slutspelet.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked