Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 12 Maj | Målsnål match mellan Providence Bruins – Hershey Bears

Speltips 12 Maj | Målsnål match mellan Providence Bruins – Hershey Bears

Inga kommentarer

AHL slutspelet håller just nu på och det är inne i kvartsfinalerna, för er som inte vet så är AHL en slags farmarliga för NHL. Man kan jämföra serien med HockeyAllsvenskan fast lagen i AHL har ingen chans att gå upp i NHL oavsett om man vinner slutspelet. Många förstår sig inte på systemet i Nord Amerika och vi kan förstå varför.

Hershey Bears som har vunnit AHL tre gånger på 2000-talet och är Washington Capitals farmarlag och Providence Bruins som senast vann AHL säsongen 1998-99 är Boston Bruins farmarlag. Det betyder att spelare som presterar i farmarlagen oftast skickas vidare till NHL klubbarna, så som ni förstår är det en bra chans att visa upp sig och därför en bra rankad liga i världen. AHL är också en liga många unga Svenska ishockeyspelare har börjat sin proffskarriär för att senare flyttas upp till NHL.

Inatt är det dags för match tre av sju och mellan Providence Bruins och Hershey Bears där det står 1-1 i matcher. De två första kvartsfinalerna slutade 1-3 och 2-2 och vi tror på något liknande när det kommer till målskörden inatt. Dessa lagen har mötts hela sju gånger bara i år och i fem av dessa mötena har det blivit under 5.5 mål, med undantag för de andra två matcherna då det fullkomligt har exploderat av mål.

Spel: Under 5.5 mål ordinare tid
Odds: 1.68 @ Nordicbet | 1.58 @ Bethard
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked