Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 13 Juni | Inatt kommer NBA-finalen avgöras och mästarna koras

Speltips 13 Juni | Inatt kommer NBA-finalen avgöras och mästarna koras

Inga kommentarer

Inatt är det dags igen, NBA-finalen går in i femte rundan och Golden State Nuggets har kopplat greppet med 3-1 i matcher över Cleveland Cavaliers som dock gjorde en bra match senast på hemmaplan men ikväll kommer få det mycket tufft likt det sett ut varje gång på Golden State Nuggets hemmaplan detta slutspelet.

Hemmalaget kan alltså idag säkra titeln och räkna med ett taggat hemmalag som överraskande åkte på en storförlust senaste matchen med 137-116. Kanske berodde den förlusten på att laget visste att dom har två raka hemmamatcher nu och att säkra guldet på hemmaplan kommer kännas betydligt mäktigare än om dom hade vunnit den i Cleveland.

Hemmalaget går som tåget om man bortser från förlusten senast då man innan den matchen hade hela sexton raka matcher med vinst. Det finns inte mycket som talar för att hemmalaget ska åka på en förlust inatt, faktum är att detta är NBA:s bästa hemmalag och det är inte många lag som plockar poäng av dom på Oracle Arena i Oakland.

Cleveland Cavaliers som är regerande mästare fick endast hålla i titeln en säsong efter att ha besegrat State Nuggets i finalen 2015/2016, för inatt tar Golden State Nuggets tillbaka titeln som dom vann så sent som säsongen 2014/2015 över just Cavaliers. Två mästarlag möts alltså i finalen för tredje året i rad och denna gången vinner ”The Dubs” titeln!

Spel: Golden State Warriors Handikapp (0 : 8.5) vinst
Odds: 1.91 @ Nordicbet | 100% ODDSBONUS UPP TILL 1000 KR + 250 KR RISKFRITT SPEL!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked