Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 14 September | Göteborgsderby | IK Sävehof – Redbergslids IK

Speltips 14 September | Göteborgsderby | IK Sävehof – Redbergslids IK

Inga kommentarer

Svenska Handbollsligan har äntligen dragit igång och ikväll gör IK Sävehof sin premiärmatch mot Redbergslids IK som redan hunnit spela en match i Söndags hemma mot Hammarby IF där man storspelade och körde över Bajen med hela 33-17. Kvällens match är ett Göteborgsderby som lockar mycket publik och det brukar bli riktigt tuffa matcher, och med tanke på att detta är en premiärmatch för hemmalaget så tror jag det kommer finnas en hel del nerver hos vissa av spelarna.

I kvartsfinalerna förra säsongen så möttes dessa två lagen och RIK hade ledningen med 2-0 i matcher men lyckades på något vänster tappa allting och Sävehof vände till 2-3 och gick vidare till Semifinal där man åkte ut mot Alingsås. Jag besökte dessa kvartsfinal matcherna och fick se ett mycket besviket RIK som inte riktigt själva kunde förstå hur man kunde tappa det som många trodde redan var säkrat, och jag tror att laget vill ha mycket revansch på Sävehof denna säsongen.

Om jag ska prata om dagens match så finns det ett spela som för mig känns mycket spelvärt, jag tror att det kommer bli en relativt målsnål match. En av anledningarna till detta är att Redbergslids målvakt Tobias Thulin i förra matchen visade att han kommer bli riktigt vass denna säsongen och i matchen senast mot Bajen så storspelade han och släppte endast in 18 mål, jag tror att han kommer storspela även ikväll och göra det svårt för Sävehof. Och med tanke på att detta är så pass tidigt in på säsongen för båda lagen så tror jag att spelet inte riktigt har satt sig och att det blir målexplosion ikväll är för oss mycket osannolikt.

Senaste tre matcherna mellan dessa två lagen har slutat med 39, 53 och 50 mål och jag tror det kommer landa runt 50 mål även ikväll, därför väljer jag att spela på att det blir max 53 mål i kvällens match till fina 1.86 gångerna insatsen.

Spel: Under 53.5 totalt i matchen (Max 53 mål får göras)
Odds: 1.86 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked