Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 16 Juli | Allsvenskan | Örebro SK – IFK Göteborg

Speltips 16 Juli | Allsvenskan | Örebro SK – IFK Göteborg

Inga kommentarer

Idag är det dags för Mads Albaeks absolut sista match i IFK Göteborg tröjan, efter matchen så åker han till 1. FC Kaiserslautern som han nyligen skrev på för. Detta är en av de mest tongivande spelarna i IFK Göteborg senaste två säsongerna och räkna med att Blåvitt efter att Albaek lämnar antagligen kommer gå ännu sämre än vad man redan gjort denna säsongen.

Idag så åker laget till Örebro för att spela mot Örebro SK, ett lag som senast man spelade på sin hemmaplan besegrade IFK Norrköping med hela 4-2. Laget har denna säsongen varit lite upp och ned och placerar sig just nu precis under Blåvitt på en elfte plats, dock med en match mer spelad.

Det finns så mycket att skriva om Blåvitt inför denna matchen, jag som skriver detta speltipset har laget som favoritlag i Allsvenskan och jag har inte sett laget så här blekt sedan 2002 då man var ett kvalspel från att falla ur Allsvenskan.  Det är något som inte stämmer just nu i föreningen och flera spelare sitter på utgående kontrakt, dock förlängde Tobias Hysén sitt kontrakt i veckan och förhoppningsvis kan det inspirera fler spelare att förlänga även om man personligen önskar att några spelare lämnar föreningen. Mads Albaek som vi skrivit om tidigare i inlägget var ett bra exempel på en spelare som visade hjärta för klubben och alltid gav 100%, det finns så många spelare i IFK Göteborg som inte presterar på topp tyvärr.

ÖSK ställer upp med följande startelva:
Målvakt: Oscar Jansson
Backlinje: Martin Lorentzson, Michael Almebäck, Brendan Hines-Ike, Sebastian Ring
Mittfält: Maic Sema, Johan Mårtensson, Nordin Gerzic, Logi Valgardsson
Anfall: Nahir Besara, Victor Sköld

Blåvitt ställer upp med följande startelva:
Målvakt: Pontus Dahlberg
Backlinje: Emil Salomonsson, Mattias Bjärsmyr, David Boo Wiklander, Sebastian Eriksson
Mittfält: Mix, August Erlingmark, Mads Albaek, Henrik Björdal
Anfall: Sören Rieks, Tobias Hysén.

ÖSK kommer ha lite fördel på grund av att man spelar på sin hemmaarena med sitt plastgräs, förra året åkte man på en 3-2 förlust på samma arena och då var laget betydligt bättre än vad det är idag. Föredetta Blåvitt spelare som Nordin Gerzic och Simon Sköld tror jag kommer straffa Blåvitt idag som troligtvis kommer vara mycket bleka likt förra matchen mot Halmstad BK på Gamla Ullevi.

Spel: Dubbelchans & Båda lagen gör mål: ÖSK, Oavgjort & Båda lagen gör mål
Odds: 2.40 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked