Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 17 Juli | Allsvenskan | IF Elfsborg – Hammarby IF

Speltips 17 Juli | Allsvenskan | IF Elfsborg – Hammarby IF

Inga kommentarer

Vi är just nu inne i ett bra flow och våra speltips sitter där dom ska, och idag vill vi inte vara sämre så vi har valt att lägga upp ett par speltips från matchen mellan IF Elfsborg och Hammarby IF. Ett möte som brukar locka mycket publik till Borås Arena, och bortasektionen brukar vara riktigt välfylld och göra mer väsen av sig än hemmalagets klack.

Förra året möttes dessa två lagen två gånger och det blev två målrika historier första mötet slutade 4-1 till Elfsborg på deras hemmaarena och det andra mötet slutade även det med vinst för Elfsborg fast denna gången uppe i Stockholm med hela 2-4. Båda lagen trivs som bäst på konstgräs och räkna med att det kan bli en målrik match även ikväll.

Både Elfsborg och Bajen är två lag som placerar sig i mitten av den Allsvenska tabellen efter att ungefär halva säsongen är spelad, som det ser ut just nu så kommer lagen varken ha chans att nå första platsen eller riskera att åka ur om inte ett fullständigt ras sker från något av lagen. Men med tanke på att över halva säsongen återstår och det finns viktiga Europa platser på spel så är det två lag som knappast har dragit ner på tempot, och räkna med en fartfylld drabbning som vanligt när dessa två lagen möts.

Elfsborg som behöver få igång sina anfallare på allvar för att hänga med i toppen hoppas mycket på att Issam Jebali och Per Frick ska börja leverera på allvar framåt. Tillsammans har anfallsparet spelat in 14 poäng hittills denna säsongen vilket är helt klart godkänt men målproduktionen har varit utspridd bland flera spelare i laget vilket också kan vara bra men den riktigt vassa anfallaren som sprutar in mål saknas i laget, kanske är det idag en av anfallarna vaknar till.

Hammarbys anfallare Pa Amat Dibba har på senaste tid vaknat till ordentligt och på senaste fyra matcherna gjort fyra mål varav två i senaste matchen mot Örebro SK. Pa Amat Dibba leder även den interna skytteligan med 6 mål och 1 assist vilket får ses som okej tack vare målen i senaste matcherna.

En anfallare inne i målform har en förmåga att fortsätta ösa in mål, vi tror att Pa Amat Dibba gör minst ett mål i kvällens möte.

Spel: Pa Amat Dibba målskytt i matchen
Odds: 3.15 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Att det blir många mål i kvällens match tror vi stenhårt på, vi väljer att spela att det blir minst fyra mål men kanske lossnar det likt förra året och blir ett par till. Känslan säger att Elfsborg kommer dunka in två-tre bollar ikväll och Hammarby runt ett-två, så vi väljer även att spela på att Elfsborg gör minst tre mål i matchen. Elfsborg är faktiskt det laget i Allsvenskan som har gjort flest mål hittills, hela 28 stycken mål.

Spel: Över 3.5 mål totalt i matchen
Odds: 2.25 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
Spel: Elfsborg över 2.5 mål
Odds: 2.90 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked