Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 17 Juli | Vass dubbel från Concacaf Gold Cup

Speltips 17 Juli | Vass dubbel från Concacaf Gold Cup

Inga kommentarer

Inatt spelas det två intressanta matcher i Concacaf Gold Cup och matcherna är de sista i detta gruppspelet som kommer ta två lag vidare till kvartsfinal och kanske också det tredjeplacerade laget beroende på ranking bland övriga tredjeplacerade lag i de andra grupperna. Alla lag i grupp C har på pappret chans att ta sig vidare till slutspel även om det ser tungt ut för fjärde placerade Curacao.

Vi kommer i detta speltipset presentera en dubbel som vi tror mycket på, första matchen som kommer ingå i denna dubbel är matchen mellan Jamaica och El Salvador. Dessa två lag har båda väldigt stora chanser att knipa andraplatsen efter Mexiko (som troligtvis kommer vinna gruppen) Jamaica som ligger på fyra poäng och toppar gruppen tillsammans med Mexiko har spelat mycket stabilt i båda matcherna man spelat hittills i denna turneringen och vi tror stenhårt på att man minst får med sig ett oavgjort resultat från nattens match.

Den andra matchen som kommer ingå i vår dubbel är den mellan Mexiko och Curacao, två lag som många tycker det är klasskillnader mellan men som vi kan tycka är lite överdrivet. Curacao är faktiskt inte så dåligt fotbollslag som många verkar vilja få dom att framstå som. Även om man i årets upplaga av Gold Cup inte har lyckats plocka en enda poäng på två matcher så har man faktiskt inte förlorat med allt för stora siffror (0-2 i båda matcherna). Innan årets turnering så spelade laget Caribbean Cup som man faktiskt plockade hem för första gången i historien. Vi skulle faktiskt vilja påstå att Curacao aldrig haft ett så bra landslag som man har just nu och därför tror vi inte heller att man kommer åka på någon brakförlust som många verkar tro inatt. Mexiko är ett riktigt bra lag det kan vi inte sticka under stol med men man ställer i stort sett inte upp med några ordinarie spelare i denna turneringen och kommer därför inte kunna hota Curacao så hårt som många verkar tro.

Nattens dubbel:

Spel: Jamaica vinna eller oavgjort & Curacao +4 handicap
Odds: 1.78 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Detta betyder alltså att Jamaica som minst ska få med sig ett oavgjort resultat eller att man vinner matchen och att Curacao som mest får förlora med tre mål. Känner du att detta spelet känns intressant så sätt in 100 kronor hos Expekt och spela på dubbeln med 500 kronor extra som bonus.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked