Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 17/2 | Karlskrona – Linköping

Speltips 17/2 | Karlskrona – Linköping

Inga kommentarer

Ikväll spelas SHL matchen mellan Karlskrona – Linköping två lag som är inne i två helt olika faser denna säsongen. Karlskrona som har tolv raka förluster (Övertid inräknat) mot Linköping som endast har en förlust senaste tolv matcherna. Om man kollar på formen så har Karlskrona näst sämst form i hela SHL senaste trettio matcherna medan Linköping har näst bäst form i hela SHL sett till senaste trettio matcherna.

Senaste hemmamatchen för Karlskrona slutade hela 0-4 mot Växjö som har en form liknande Linköping, alltså en överkörning och säker seger för Växjö. Linköping däremot har som ni förstår spelat bra både på hemmais och på bortais.

Vi hade kunnat fegspela i denna matchen och spela rak tvåa men vi kommer lägga in ett handicap på Linköping som vi tror kommer vinna med minst två puckar. Ett handikappspel där matchen startar 1-0 till Karlskrona ger 2.60 gånger pengarna vid Linköping vinst. Detta är något vi tycker är mycket spelvärt och vi ser ingen som helst anledning till att Karlskrona ikväll kommer ur den tunga formsvackan dom redan är inne i. Linköping med en till två matcher mindre spelade än konkurrenterna i toppen har chansen att klättra någon placering och lär göra det ikväll.

Om vi kollar på tidigare möten så kan vi se att Linköping sedan cirka ett och ett halvt år tillbaka har vunnit tre av fyra borta möten mot just Karlskrona och ikväll tror vi det händer för fjärde gången sedan Karlskrona tog sig upp till SHL.

Spel: 3-vägshandicap, startar 1-0 seger Linköping
Odds: 2.60

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked