Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 20 Juli | Gold Cup kvartsfinal | USA – El Salvador

Speltips 20 Juli | Gold Cup kvartsfinal | USA – El Salvador

Inga kommentarer

Gold cup går inatt in i slutspelet och nattens match vi tänkte ta en extra titt på är den mellan USA och El Salvador. Här har vi två lag som presterat relativt bra under denna turneringen och på så sätt tagit sig vidare, USA genom att vinna sin grupp relativt enkelt och El Salvador genom att placera sig som näst bästa trea i turneringen.

USA som spelade i grupp B ställdes mot landslag som Panama, Martinique och Nicaragua fick en enkel resa genom gruppen. Man inledde gruppspelet med ett oavgjort resultat mot Panama där man borde ha vunnit och efter den matchen så flöt det på bra och man besegrade Martinique med 3-2 och i senaste och sista gruppspelsmatchen körde man över Nicaragua med 3-0 trots att man missade två straffsparkar i matchen.

El Salvador å andra sidan har haft det ganska tufft i gruppspelet och man knep den absolut sista platsen för att nå kvartsfinal i denna turneringen. Man öppnade gruppspelet med att åka på en 1-3 förlust mot grupp favoriten Mexiko, vann stabilt mot Curacao med 2-0 (som för övrigt förlorade samtliga tre matcher i gruppen med 0-2 och var sämst i turneringen) och avslutade i den tredje matchen med att plocka en poäng efter 1-1 mot Jamaica.

Inatt tror vi dock att El Salvador’s resa tar slut då USA är ett alldeles för tufft motstånd vilket har visat sig historiskt då landslaget aldrig har tagit tre poäng mot USA fotbollslandslag senaste trettio åren och inatt kommer inga mirakel ske. USA som av oddssättarna är tippade tillsammans med Mexiko att vinna hela turneringen tror vi kommer få en väldigt enkel resa inatt och vinna med minst ett par bollar. Att laget har gått väldigt bra senaste tiden och inte förlorat en match på elva matcher visar också att USA’s fotbollslandslag är på frammarsch.

Spel: USA handicap -1 och vinner matchen (USA måste vinna med minst två mål)
Odds: 1.82 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Men tanke på den pressen som vi förväntas se från USA’s sida mot El Salvador’s mål så kommer det vad vi tror bli en hel del hörnor för amerikanerna i denna matchen. Därför väljer vi att spela att laget får minst tre fler hörnor i matchen, när El Salvador spelade senaste matchen mot Mexiko som håller ungefär samma standard som USA så fick Mexiko tre fler hörnor och vi tror på något liknande i nattens match.

Spel: Asian Handicap Hörnor, USA -2.5 (USA måste ha minst tre hörnor fler)
Odds: 1.90 @ Bethard| Sätt in 1000 kronor få 1250 kronor extra att spela med!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked