Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 20 Juni | U21-Europamästerskapet | Portugal U21 – Spanien U21

Speltips 20 Juni | U21-Europamästerskapet | Portugal U21 – Spanien U21

Inga kommentarer

Ett riktigt toppmöte går av stapeln ikväll när Portugal U21 mötet Spanien U21, detta är två av turneringens starkaste lag och räkna med ett jämnt möte. U21-EM spelas i Polen och denna matchen spelas på Stadion GOSiR i Gdynia en arena som tar cirka 15 000 åskådare men räkna inte med fullsatt ikväll då under U21 turneringar så är det oftast bara hemmanationen som lyckas fylla arenorna.

Detta är alltså två lag som går riktigt bra och Spanien är tippade att vinna hela turneringen, Portugal är just nu tippade att sluta strax utanför pallen. Vi kan tycka att inför denna matchen är Portugal lite väl uträknade, visst Spanien må vara ett väldigt bra lag men Portugal går som tåget senaste tiden och att dom ska kunna plocka hem minst en poäng ikväll ser vi inte alls som en omöjlighet.

Båda lagen har inlett denna U21-turneringen på bästa möjliga sätt med varsin seger och ligger etta respektive tvåa i tabellen. Spanien som körde över FYR Makedonien med hela 5-0 och Portugal som hade något svårare motstånd vann komfortabelt mot Serbien med 2-0.

Under årets upplaga av U21-EM så deltar tolv stycken lag som är uppdelade i tre grupper där ettorna i varje grupp går vidare till semifinal tillsammans med bästa tvåan i någon av grupperna. Alltså har båda dessa lagen mycket goda chanser att gå vidare från gruppen.

Portugal som har ett riktigt starkt anfall med spelare som Goncalo Guedes (PSG), Daniel Podence (Sporting Lissabon) och Diogo Jota (FC Porto) har stora möjligheter att straffa Spaniens försvar ikväll, vi tror det kommer bli en mycket jämn match och räkna med att båda lagen kommer göra minst varsitt mål framåt. Oddsen talar för en Spansk vinst ikväll men vi tror att Portugal som inte förlorat en match på femton matcher kommer lyckas ta minst en poäng ikväll, senaste förlusten för laget kom faktiskt mot Sverige i den minnesvärda finalen 2015 som avgjordes på straffar.

Spel: Dubbelchans / Portugal eller oavgjort
Odds: 1.90 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked