Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 22 Augusti | Stekhet Champions League fyrling

Speltips 22 Augusti | Stekhet Champions League fyrling

Inga kommentarer

Detta kommer vara ett väldigt basic speltips men något som vi inte alls ser som omöjligt. Ikväll spelas fyra matcher i Champions League playoff till gruppspelet, dessa lagen möttes förra veckan i fyra intressanta möten som inte innehöll några större skrällar. Klockan 20:45 startar matcherna.

Första matchen Maribor och Hapoel Beer Sheva slutade förra veckan med en 2-1 seger för Hapoel. Andra matchen och den största av dessa fyra matcherna är mellan Nice och Napoli, förra veckan så vann Napoli på sin hemmaarena med 2-0. Tredje matchen är mellan Rijeka och Olympiakos, förra veckan vann Olympiakos med 2-1. Och sist men inte minst är fjärde matchen mellan Sevilla och İstanbul Başakşehir FK, förra veckan vann Sevilla med 2-1.

I detta speltipset kommer vi gå mycket på känsla, självklart så ser vi också från förra omgången att det blev en hel del mål i stort sett från samtliga matcher även om det inte väger in så tungt i vårt val av spel ikväll. Vi tror helt enkelt på en hel del mål från samtliga matcher ikväll och kommer slänga ihop en Europa League fyrling som vi tror stenhårt på.

Spel: Maribor – Hapoel Beer Sheva över 2.5 mål, Nice – Napoli över 2.5 mål, Rijeka – Olympiakos över 2.5 mål och Sevilla – Başakşehir över 2.5 mål.
Odds: 11.95 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

(Klockan 17:54) Detta speltips har uppdaterats på grund av ett tidigare misstag.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked