Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 22 Juli | International Champions Cup | Bayern München – AC Milan

Speltips 22 Juli | International Champions Cup | Bayern München – AC Milan

Inga kommentarer

Jag kan väl börja med att erkänna att jag inte har speciellt höga tankar om det upplägget där man ser Europas största klubbar åka och spela träningsmatcher som omvandlats till turneringar i Asien och Amerika. Detta anser jag inte vara speciellt snyggt mot de supportrar som år efter år följer lagen i sina hemländer och inte får chansen att se sitt favoritlag spela träningsmatcher. Visst storlagen må ha extremt mycket supportrar runtom i världen som kanske suktar efter att få se sitt favoritlag men jag föredrar när man stöttar sitt lokala fotbollslag istället.

Om vi istället ska prata om matchen mellan FC Bayern München och AC Milan så kan vi ju börja med att säga att i denna typen av matcher så luftas det väldigt många spelare och det är inte ovanligt att ett tränare i halvlek byter ut hela startelvan. Om vi då jämför båda lagens trupper så kan vi med säkerhet säga att Bayern har betydligt starkare och att dom ganska komfortabelt ska vinna över ett Milan som idag cirka tio år efter klubben tog hem Champions League (06/07) titeln inte riktigt går att känna igen efter flera år utan titlar.

International Champions Cup är en fotbollsturnering som årligen spelas i Kina, USA och Singapore. Länder där flera av de Europeiska klubbarna har stort fäste och miljoner supportrar. Matchen mellan Bayern och Milan kommer spelas i Shenzhen (Kina) inför en fullsatt arena. Även om detta är en träningsmatch så kommer spelarna antagligen ge det där lilla extra med tanke på att det är så stort intresse för matchen och att det faktiskt är en stormatch även i spelarnas ögon.

Vi tror att Bayern Munchen som gått väldigt bra senaste tiden förutom att man senaste matchen mot Arsenal förlorade med 1-2 på övertid kommer vara för tunga att rubba för Milan som faktiskt gått mycket ojämnt och med nöd och näppe knep sista Europaplatsen i Serie A. Bayern som också har spelat ett antal fler träningsmatcher sedan ligan avslutades tror vi har spelat ihop sig något bättre än Milan som enbart har spelat två matcher där man i senaste matchen mot BV Borussia 09 Dortmund åkte på en 1-3 förlust efter två snabba mål av bortalaget. Och det räcker inte med att Milan har haft en tung säsong laget tappade dessutom igår sin ytterback Mattia De Sciglio till Juventus som varit ordinarie under sex säsonger.

Spel: 3-vägs Handicap, Bayern München -1 och vinner matchen
Odds: 2.10 @ Expekt| Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked