Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 23 Maj | Bottenmöte i Superettan | GAIS – Gefle IF

Speltips 23 Maj | Bottenmöte i Superettan | GAIS – Gefle IF

Inga kommentarer

Tolfte placerade GAIS tar emot jumbon Gefle IF som har börjat årets Superettan sämst av alla lag, detta är ett möte laddat av ångest och båda lagen behöver verkligen alla poäng de kan få. GAIS som kommer från en riktigt tung 7-1 förlust mot Varberg BoIS den 17/5 har mycket att bevisa inte minst för sina fans. Matchen som till och med fått Svenska fotbollsförbundet att gå tillbaka och titta på om det finns något som tyder på matchfixning, vi tror helt enkelt att det bara var en total genomklappning från GAIS sida och att fotbollssverige är paranoida efter det inställda mötet mellan IFK och AIK. Hemmalaget som faktiskt varit ganska stabila matcherna före den mot Varberg BoIS började Superettan svagt men kom tillbaka något de fyra matcherna innan brakförlusten och vi tror att dom är sugna på att vända tillbaka skutan i rätt kurs igen.

Gefle IF har alltså startat sämst av alla lag och ligger sist med bara 5 poäng, man kommer från fyra förluster i rad och självförtroendet är knappast på topp efter att man blivit utspelade av Öster på hemmaplan. Gefle har helt enkelt inte spelarmaterialet i år efter att åkt ur Allsvenskan förra året, som det ser ut nu kommer det bli ett riktigt tufft år för Gästrikarna.

Det var några år sedan GAIS slog Gefle och då får vi gå tillbaka till 2011 när dom vann med 1-3, efter det har dom mötts tre gånger. En gång i cupen och två gånger i Allsvenskan där det blivit en vinst för Gefle och två kryss. Detta var alltså flera år sedan och lagen som står på planen imorgon är helt utbytta.

Som vi pratat om tidigare i inlägget så tror vi att GAIS är rejält revanschsugna efter förra förlusten och tillsammans med sina supportrar kommer dom ösa på stenhårt från start. Självklart ser dom det som sin chans att komma tillbaka starkt och visa fotbollssverige att 7-1 förlusten inte reflekterar den kvalitet som egentligen finns i laget. Vi tror att spelare som Rexhepi kommer kliva fram imorgon och visa vägen, GAIS behöver verkligen få igång sina forwards och vi tror att det sker imorgon.

Spel: Hemmalaget vinner matchen
Odds: 1.85 @ Expekt 
| Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked