Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 24 Maj | Europa League final Stockholm | AJAX – Manchester United

Speltips 24 Maj | Europa League final Stockholm | AJAX – Manchester United

Inga kommentarer

Till att börja med, vilken match! Det går knappast att få två större lag att mötas i en Europa League final, det tror jag de flesta fotbollsälskare runtom i världen känner en dag som denna. Och vi ska inte glömma att Manchester United är det mest populära utländska laget hos Sveriges befolkning och mindre populära lär inte laget ha blivit när Zlatan Ibrahimovic anslöt 2016. Många såg denna matchen på Friends Arena i Zlatans hemland som en dröm men som många redan vet om så skadade Zlatan korsbandet tidigare i år och kommer missa finalen, man önskar han kunde vara hel för vilket party han hade kunnat ställa till med.

Morgondagens match kommer spelas inför ett fullsatt Friends Arena, på grund av UEFA’s policy så kommer 34 000 biljetter gå till sponsorer och ”neutrala fans” medan Ajax och Manchester United kommer få dela på resterande 20 000 biljetter. Det kommer bli ett jäkla drag på läktarna och speciellt Ajax fans är kända för att vara riktigt bra på läktaren med sin Ultras grupp som styr upp det bra, Engelska fans är lite svåra att sätta ord på då de ibland kan vara riktigt tråkiga och storlag som Man U har en hel del fans som knappast innehar ett årskort och eller kan sjunga med i en enda ramsa. Oavsett så kommer det bli ett jäkla tryck då det är en titel som står på spel och båda lagen har med sig sin ”tolfte spelare”.

Imorgon möts två lag som har ett flertal Europa meriter, men nu är det en ny titel på spel och räkna med att vi kommer se två lag som ger 100% i varje duell. Ajax som varit lite ojämna denna säsongen förlorade titeln till Feyenoord med endast en poäng, något som måste svida oerhört mycket och göra att de vill vinna extra mycket imorgon. Och när vi ändå talar om att vara ojämna så ska vi nämna Manchester United som varit ruskigt upp och ner denna säsongen, kanske har dom haft för tunn trupp eller så håller dom helt enkelt inte måttet i Premier League. Laget slutade på en sjätte placering så det blir inget Champions League spel för klubben nästa år heller, utan det blir ännu ett år i Europa League där lite sämre lag slåss om titeln som inte heller är så dum.

För oss var det ganska självklart vilket spel som lockar mest i denna matchen, vi har kollat på en hel del statistik och kommit fram till att ett hörnspel får det bli. Denna gången gäller det antal hörnor för Ajax, ett lag som brukar samla på sig en hel del hörnor möter ett lag som drar på sig en hel del hörnor. Med en match av denna kalibern så kommer ni imorgon få se en hel del avslut och en hel del panik rensningar ut till hörnor.

Spel: Ajax över 4.5 hörnor i matchen
Odds: 2.00 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Extra Europa League bonus imorgon, ditt spel återbetalt med upp till 200 kr om båda lagen gör mål under första halvlek.
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Många undrar säkert vilka vi tror kommer vinna matchen, väldigt svårt att säga men om vi måste spela så känns dubbelchansen 1X mest spelvärt. Oddset 1.95 hos Expekt kommer vi också slänga in en slant på och hoppas på det bästa. Skrällar är alltid skoj, speciellt i en final som denna.

 

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛
HOS BETHARD FÅR DU 50 KR FÖR VARJE MÅL MAN UNITED GÖR! ANMÄL DIG! ♛

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked