Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 24 Oktober | Uppflyttning på spel | Brommapojkarna – Dalkurd

Speltips 24 Oktober | Uppflyttning på spel | Brommapojkarna – Dalkurd

Inga kommentarer

Nu ska det äntligen avgöras, ikväll har ett av lagen i matchen mellan Brommapojkarna och Dalkurd chansen att säkra uppflyttning till Allsvenskan. BP är som många känner till ett lag som redan har fått känna på Allsvenskt spel fem säsonger, Dalkurd å andra sidan har aldrig spelat i högsta serien och vi tror att laget kommer kunna etablera sig i Allsvenskan om man lyckas gå upp. Detta på grund av att klubben ägs till 49% av två kurdiska bröder (Kawa Junad och Sarkat Junad) som är mycket förmögna och vill få klubben till ett slags landslag för alla världens kurder, faktum är att lilla Dalkurd har miljontals TV-tittare runtom i världen som ser alla lagets matcher så att det är drag kring klubben kan man lugnt säga till skillnad från lilla BP som haft väldigt svårt att locka publik genom alla år trots att man är Europas största förening sett till spelare.

Om vi ska prata om matchen som spelas ikväll så tror vi att det kommer bli en mycket jämn kamp med två lag som är mycket bra defensivt. Dessa två lagen har släppt in minst mål i årets Superettan 23 respektive 25 mål och mötet tidigare i år mellan lagen slutade mållöst. Ikväll är det mycket nerver inblandade och tre viktiga poäng som står på spel så vi tror på en liknande match likt den som spelades tidigare i år, två lag som kommer spela defensivt och lite fegt för att inte släppa till något i onödan.

Ett spel som vi tycker känns mycket spelvärt inför denna matchen är att båda lagen inte gör mål, alltså att det slutar 0-0, 0-1, 1-0 osv. Så om du likt oss tycker att detta spelet känns spelvärt så kan du hitta det till fina 2.02 gånger pengarna.

Spel: Båda lagen gör mål, NEJ
Odds: 2.02 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked