Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 29 Maj | Kval till Bundesliga | Braunschweig – Wolfsburg

Speltips 29 Maj | Kval till Bundesliga | Braunschweig – Wolfsburg

Inga kommentarer

Dags för match två av två i kvalet till Bundesliga mellan Braunschweig och Wolfsburg, första mötet vanns av Wolfsburg med 1-0 efter en match som varit mycket jämn där bortalaget aldrig lyckades göra mål trots en hel del skott på och utanför mål. Braunschweig som slutade trea i 2. Bundesliga har visat sig vara ett riktigt vasst hemmalag och vi tror att Wolfsburg kommer få det mycket tufft i returen ikväll. Vi ska inte heller glömma att hemmalaget är ett lag som presterat bra denna säsongen medan bortalaget kommer från en säsong i misär där man slutade tredje sist och får kvala för att hålla sig kvar trots att man i sista matchen faktiskt hade chans att slippa kval så lyckades man inte plocka den poängen som behövdes.

Braunschweig är som sagt ett lag med helt okej form men det är verkligen resultaten på hemmaplan senaste tiden som sticker ut och gör att vi tror på dom extra hårt ikväll, sen att Wolfsburg är ett lag som är riktigt dåliga på bortaplan gör spelet ännu mer intressant. Lägg därtill att Braunschweig måste göra mål för att vinna detta kvalet, skulle Wolfsburg lägga ett enda mål så måste Braunschweig göra tre stycken.

Som vi ser det och som vi tror spelarna ser det så är denna en match full av möjligheter för för Braunschweig som har allt att vinna, medan för Wolfsburg är pressen total och vid ett mål för hemmalaget ikväll så kommer ångesten för hemmalaget komma krypande. För vi ska inte glömma att Wolfsburg faktiskt är ett lag som vann Bundesliga säsongen 2008/2009 och nu kan raset vara ett faktum om man åker ur högsta divisionen så spelarna bär en otrolig press på sina axlar.

Spelet på denna matchen kommer vara väldigt enkelt för vi tror att hemmalaget kommer vinna matchen, om dom är laget som vinner kvalet och klättrar upp till Bundesliga vet vi inte men matchen tror vi dom kommer plocka hem. Allt hänger på om Wolfsburg lyckas göra det där bortamålet som kan rädda klubben kvar i högstaligan. En sak som vi alla kan vara säkra på är att Eintracht-Stadion kommer vara helt slutsåld och att trycket på arenan kommer vara galet. Det var några säsonger sedan klubben spelade i Bundesliga och att supportrarna och spelarna är taggade till max är det ingen tvekan om.

Spel: Eintracht Braunschweig att vinna matchen
Odds: 3.40 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Matchen kommer att starta klockan 20.30 och går att se på Eurosport 2.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked