Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 29 Mars | Hemmalaget går för serieledning | Blackburn – Bradford

Speltips 29 Mars | Hemmalaget går för serieledning | Blackburn – Bradford

Inga kommentarer

Eftersom alla stora ligor idag inte erbjuder några matcher att spela på så får vi kolla på ligor lite längre ner i seriesystemet. Denna gången så finner vi en match i Engelska League One där Blackburn Rovers tar emot Bradford City AFC. Blackburn som just nu placerar sig på en tredjeplats i tabellen endast två poäng efter serieledarna Shrewsbury som dessutom har en match mer spelad har ikväll en riktigt bra chans att ta över serieledningen och vi tror att det blir åka av redan i första halvlek med ledning för hemmalaget.

Personer som vi har pratat med som har bra koll på Engelsk fotboll säger att Blackburn troligtvis är ligans spelskickligaste lag och att laget har mycket goda möjligheter att plocka hem tre poäng ikväll. På hemmaplan är laget starkt men det har blivit en hel del oavgjorda resultat denna säsongen, det som dock talar för laget denna matchen är att bortalaget Bradford är ett av ligans sämsta lag på bortaplan. Senaste sju matcherna har man endast lyckats få med sig en poäng, resten har man helt enkelt torskat.

Om vi skulle tippa på hur denna matchen slutar så är vi ganska övertygade om att hemmalaget vinner den här matchen med minst två mål, frågan är om bortalaget ens lyckas få med sig ett tröst mål. Viktiga poäng på spel för framför allt hemmalaget gör att man inte viker ner sig ikväll.

Senaste fyra matcherna för Blackburn har man vunnit första halvlek.
Anfallaren Adam Armstrong är i målform, senaste matchen så hängde han två bollar och kanske är det dags ikväll igen?
Sett till form senaste tio matcherna placerar sig Blackburn på en andraplats medans Bradford har sämst form i ligan. (tjugofjärde plats)

Speltips: Halvtidsresultat, 1 (Blackburn vinner första halvlek)
Odds: 2.09 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

ⒻⒺⒼⓈⓅⒺⓁⒺⓉ ser du nedan.

Speltips: Fulltidsresultat, 1 (Blackburn vinner matchen)
Odds: 1,52 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked