Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 3 April | Hörnspel Champions League | Sevilla – Bayern München

Speltips 3 April | Hörnspel Champions League | Sevilla – Bayern München

Inga kommentarer

Ikväll spelas det en till Kvartsfinal i skuggan av stormatchen mellan Juventus och Real Madrid, i denna matchen tar Sevilla emot Tyska storlaget och en av de stora favoriterna att vinna Champions League titeln denna säsongen, vi pratar självklart om Bayern München. Tyska storklubben som inte spelat final sedan säsongen 2012/2013 är sugna på revanch och fick en fin lottning när man lottades emot Sevilla som ligger sjua i La Liga efter en väldigt ojämn säsong.

Självklart så ses Bayern Munchen som stora favoriter att kvalificera sig till semifinalen men ska Sevilla ha någon chans så gäller det att laget steppar upp i kvällens hemmamatch, att åka till München och Allianz Arena och vinna eller ens få med sig ett kryss är en av de svåraste uppgifterna i fotbollsvärlden. Det är bara att kolla på Bayerns hemmafacit denna säsongen eller varför inte senaste matchen mot storlaget Borussia Dortmund för några dagar sedan där man stod för en brutal överkörning och lyckades vinna med hela 6-0 inför en kokande arena.

Sevilla ska dock inte underskattas då man visat sig vara riktigt bra i matcher mot storlagen denna säsongen och i senaste CL matchen borta mot Manchester United så klev Wissam Ben Yedde fram efter endast två minuter på planen och gjorde 0-1 för att fyra minuter senare klämma in ännu ett mål i en match som slutade 1-2. Snacka om dröm inhopp för en spelare som åker in och ut från bänken, man han klev onekligen fram när det som mest behövdes.

Denna matchen är väldigt svårtippad rent resultatmässigt och vi kommer inte heller ge oss på detta, något vi dock tror stenhårt på denna matchen är att hemmalaget kan skrapa ihop en hel del hörnor. Vid eventuellt underläge så kommer Sevilla jaga mål och Bayern få backa hem sitt lag, med den publik Sevilla har så kan ni räkna med ett grymt tryck och det kan bli en hel del panikrensningar för bortalaget. VI ser det som mycket troligt att hemmalaget får med sig minst fem hörnor i kvällens match.

Sex senaste hemmamatcherna så har Sevilla spelat ihop över 4.5 hörnor, senaste CL matchen hemma emot Manchester United så lyckades laget få hela 12 hörnor.
Det krävs alltså minst en hörna var 18:e minut i snitt här, exklusive övertid.
En av Sevillas viktigaste spelare Ever Banega missar matchen på grund av avstängning.

Speltips: Sevilla över 4.5 hörnor
Odds: 1.86 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked