Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 4 April | CL stormatch i England | Liverpool – Manchester City

Speltips 4 April | CL stormatch i England | Liverpool – Manchester City

Inga kommentarer

Idag sitter många Svenska fans spända inför kvällens match, inte minst Liverpoolfantasten och Unibet ambassadören Glenn Hysén som självklart tror på seger för The Reds. Detta är något som vi också ser som fullt möjligt men självklart så har Manchester City favoritskapet att ta sig vidare till semifinalen sett till två matcher.

Detta är två lag som för tillfället går riktigt starkt och är inne i en bra formkurva, lagen har dessutom spelat emot varandra tidigare i år och det blev en match som kommer stanna kvar i mångas minnen flera år framöver. Den matchen lyckades Liverpool göra hela fyra mål och det var inte långt ifrån att Manchster City lyckades hämta in och kvittera i matchens slutminuter, dock slutade den matchen med seger för hemmalaget med 4-3. Att Liverpool lyckas få in fyra bollar ikväll ser vi dock inte som troligt, det finns en stor chans att Manchester City kommer nöja sig med ett oavgjort resultat för att trycka till Liverpool ordentligt i returen på Etihad Stadium där laget är mycket starka.

Även om City i senaste hemmamatchen mot Basel lyckades tappa en 1-0 ledning till 1-2 vinst för bortalaget så ska vi vara medvetna om att laget hade med sig en 0-4 ledning från första matchen och att motivationen kanske inte var på topp. För innan den matchen så hade faktiskt laget hela tretton segrar i rad på hemmaplan i ligan, FA cupen, Carabao Cup och Champions League. Och det bör också tilläggas att det är inga uddamålsvinster som man slår till med utan 3-4 målssegrar är inte alls ovanligt när City har hemmaplan, det fick inte minst Liverpool känna i senaste matchen på Etihad Stadium där man åkte på en 5-0 förlust.

Med detta sagt tror vi dock att hemmalaget kommer att vara det drivande laget och pressa på ordentligt under 90 minuter plus övertid för att skapa sig en liten möjlighet inför andra matchen, att laget i och med detta kommer få med sig en hel del hörnor ser vi som mycket troligt och det kommer vi också lägga en slant på ikväll. Liverpool över 5.5 hörnor ger fina 2.20 hos Betsson vilket vi tycker är riktigt spelvärt. Vi ska inte glömma att Liverpool faktiskt är ett riktigt starkt hemmalag och troligtvis kommer kunna matcha City riktigt bra i kvällens kvartsfinal.

Speltips: Liverpool över 5.5 hörnor
Odds: 2.20 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Nordicbet har dessutom ett riktigt fint erbjudande inför valfri Champions League match, spela 100 kronor innan matchstart så får du 100 kr att spela helt gratis live på valfri match under kvällen. Väljer du att spela dina 100 kr gratis livespel på en 3.00 oddsare så får du 200 kr utbetalt om spelet går in, vinsten har ett omsättningskrav på endast tre gånger till lägsta odds 1.50 vilket vi tycker är ett riktigt generöst erbjudande som är för bra för att missa.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked