Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 5 Juli | PERU Primera Division | Comerciantes Unidos – Alianza Atl

Speltips 5 Juli | PERU Primera Division | Comerciantes Unidos – Alianza Atl

Inga kommentarer

Fjärdeplacerade Comerciantes Unidos tar ikväll emot femtondeplacerade och ligans näst sista lag Alianza Atletico Sullana. Hemmalaget har vid vinst chans att ta över förstaplaceringen i tabellen och räkna med ett hungrigt hemmalag som kommer tugga ner bortalaget som varit katastrofalt dåliga i inledningen av denna säsongen med endast fem poäng på sju spelade matcher.

Comerciantes Unidos är ett riktigt starkt lag på hemmaplan och att laget vinner med 2-3 bollar på sin hemmaborg är inte alls ovanligt om vi ser tillbaka på lagets senaste hemmamatcher. Att Alianza Atletico Sullana är dåliga på bortaplan kanske ni redan förstår men dom lyckas faktiskt i en hel del matcher klämma in minst ett mål så något liknande ser vi inte alls som omöjligt ikväll.

Senaste mötet mellan dessa två lagen spelades i slutet av November förra året och slutade med vinst för hemmalaget med hela 7-2, de andra matcherna visar att hemmaplan väger in tungt då hemmalaget alltid har tagit tre poäng när dessa två lagen har mötts.

Som vi ser det finns det två alternativ till denna matchen att spela på, det enda är att hemmalaget som är mycket starka framåt gör över 2.5 mål. Det andra är att båda lagen gör mål i matchen, vi har själva svårt att bestämma vilket av dessa spelen som har mest spelvärde men väljer att presentera båda två så får ni avgöra själva.

Spel: Comerciantes Unidos handicap -1.5 mål, vinst hemmalaget
Odds: 2.35 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor! + 250 kronor riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.85 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor! + 250 kronor riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked