Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 5 September | VM-kval | Liechtenstein – Spanien

Speltips 5 September | VM-kval | Liechtenstein – Spanien

Inga kommentarer

Ikväll spelas den åttonde omgången av VM-kvalet i grupp G där lilla nationen Liechtenstein med 37 000 invånare tar emot fotbollsgiganten Spanien med 47 000 000 invånare. Detta är en match där Spanien på förhand självklart är tippade att vinna men vi tror inte det blir någon överkörning med 6-7 bollar utan att det landar någonstans kring 0-3 eller 0-4, varför vi tror detta är ganska simpelt då Liechtenstein kommer ge allt dom har i denna stormatchen och att man på hemmaplan faktiskt oftast lyckas hålla det ganska så tätt bakåt. Att Spanien vinner matchen är något vi tror till 110% på men tre-fyra bollar tror vi det stannar vid ikväll.

Om vi ser tillbaka på senaste matchen mellan dessa två lagen i VM-kvalet i Spanien så slutade det med en total kross, matchen slutade hela 8-0 till Spanien och Liechtenstein hade inte en chans. Bollinnehavet slutade 64%-35% till Spaniens fördel som förde hela matchen.

Om vi sedan tittar på Spaniens tidigare matcher borta mot Liechtenstein på 2000-talet så ser vi att dessa har slutat 0-2, 0-2 och 0-4. Mönstret går att känna igen, det är inte det enklaste att åka till lilla Liechtenstein och ösa in mål. Spanien som har skapat sig ett ruskigt bra läge för att ta sig till VM i Ryssland 2018 tror vi kommer dra ner på tempot efter ett par mål och då kommer Liechtenstein få hålla i bollen mer och spela av matchen. Med en storspelande Peter Jehle i målet så tror och hoppas vi att laget förlorar med max fyra bollar ikväll och därför väljer vi att spela följande spel som du kan se nedanför.

Spel: Asian Handicap Fulltid Liechtenstein +5 mål (Får förlora med max fyra mål).
Odds: 1.96 @ Mobilebet | Du får 100 kronor gratis utan insättning + Sätt in 300 kronor spela med 900 kronor
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked