Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 6 Juni | NHL-finalen | Nashville Predators – Pittsburgh Penguins

Speltips 6 Juni | NHL-finalen | Nashville Predators – Pittsburgh Penguins

Inga kommentarer

Natten mot torsdag spelas den fjärde matchen av sju i NHL-finalen mellan Nashville Predators och Pittsburgh Penguins. Pittsburgh som öppnade finalen med två hemmamatcher startade på bästa möjliga sätt och ledde matchserien med 2-0, men efter förra matchen på Nashvilles hemmaarena så står det 2-1 i matcher och inatt har hemmalaget chansen att kvittera i matchserien.

Matchen som spelades i Lördags natt vanns komfortabelt med 5-1 av Nashville och mönstret går att känna igen på de senaste sex matcherna, match på hemmais och mycket talar för vinst för just hemmalaget. Vi tror på ett liknande scenario inatt där vi kommer få se ett hungrigt hemmalag som kommer göra allt för att kvittera i matchserien och inte låta regerande mästarna Pittsburgh dra ifrån allt för mycket. Mycket talar faktiskt för att denna matchserien kommer gå hela vägen till en sjunde och avgörande match på Pittsburghs arena den 14:e Juni.

Detta är faktiskt första gången någonsin som Nashville Predators har nått Stanley Cup finalen och har chans att vinna titeln. Pittsburgh Penguins däremot har varit framgångsrika på 2000-talet och har vunnit totalt sex gånger med fyra guld på bara 2000-talet. Kanske är det rutinen som avgör denna matchserien också men räkna med att det kommer bli jämnt.

Spel: Nashville Predators att vinna matchen
Odds: 2.13 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked