Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 6 Juni | Träningsmatch på Brøndby Stadion | Danmark – Tyskland

Speltips 6 Juni | Träningsmatch på Brøndby Stadion | Danmark – Tyskland

Inga kommentarer

I brist på andra intressanta matcher ikväll så väljer vi att lägga ut ett speltips på en träningsmatch mellan Danmark och Tyskland. Matchen spelas på Brøndby Stadion som är Brøndby IF:s hemmaarena och det väntas mycket publik då detta är jubileumsmatchen som markerar 25 årsdagen då Danmark vann EM-guldet på Nya Ullevi i Göteborg där Danmark mötte just Tyskland och vann med 2-0. Detta är enligt alla Danska fotbollssupportrar den största framgången för Dansk fotboll någonsin, och räkna med hungriga Danska spelare som vill göra denna matchen till en värdig minnesmatch för hjältarna som tog guldet 1992.

Eftersom detta är en träningsmatch så ställer inte lagen upp med bästa mannskap, Danmarks ordinarie målvakt Kasper Schmeichel är skadad och in kommer Frederik Rønnow som är ordinarie målvakt i Brøndby IF så räkna med en målvakt som vill göra en stormatch inför sina hemmafans inför ett Tyskland som kommer ställa upp med mycket b-betonad elva.

Vad vi inte ska glömma är att Tyskland är en mäktig fotbollsnation och skulle Tyskland ställt upp med sin ordinarie startelva ikväll så skulle det mycket troligt bli en enkel seger för Tyskland. Men med tanke på matchens innebörd och att vi inte får se ett så starkt Tyskt lag så är chansen att Danmark förlorar denna matchen enligt oss liten.

Vad vi har kunnat läsa i Tysk media så kan Joachim Löw ge så många som sju stycken debutanter chansen i kvällens startelva. Spelare som Manuel Neuer, Mats Hummels och Toni Kroos har inte fått vara med i truppen då spelarna vilas inför kommande VM-kval spel. Åge Hareide kommer antagligen ställa upp med en väldigt defensiv matchplan men håll ögonen på Ajax 19-åriga anfallare Kasper Dolberg som visat sig vara en mycket duktig anfallare.

Vi har kollat igenom hundratals speltips på denna matchen och många verkar vilja spela på mycket mål, visst så må vara fallet men vi tror mer på dubbelchansen i denna matchen. Alltså att Danmark vinner eller det blir oavgjort.

Spel: Dubbelchans / Danmark eller oavgjort
Odds: 1.99 @ Nordicbet / 1.90 @ Expekt | Sätt in 100 kronor spela på matchen med 600 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked