Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 6 September | Basket-EM på hemmaplan | Finland – Island

Speltips 6 September | Basket-EM på hemmaplan | Finland – Island

Inga kommentarer

Det är svårt att inte älska detta Finska basketlandslaget som under sin hemmaturnering gått riktigt bra, hittills har man stått för ett par riktiga skrällar efter att man i öppningsmatchen lyckades besegra Frankrike efter förlängning och som om inte det räckte så slog man i senaste matchen Grekland med övertygande siffrorna 89-77. Som ni förstår så njuter det Finska landslaget av att spela inför sina fans och man har redan kvalificerat sig för slutspelet med en match kvar, och det är denna matchen vi har ett speltips från.

Island som står för motståndet i denna matchen är inte kända som någon basket nation och att dom ska följa sitt fotbollslandslag och skrälla under EM är redan kört, man har öppnat denna turneringen på sämsta tänkbara sätt och man ligger just nu sist i tabellen efter fyra raka förluster. Det som är tydligt när man kollar på Islands tidigare matcher i detta gruppspelet är att dom verkligen inte har något att sätta emot motståndarna och att man förlorat samtliga fyra matcher med ganska stora siffror.

Vi börjar från start där Island förlorade mot Grekland (Finland slog Grekland med tolv poäng) med 61-90, matchen därpå tog man emot Polen och förlorade med ett ganska så likt resultat (61-91), tredje matchen mötte man Frankrike och hade inte en chans när man förlorade med 79-115 och i senaste matchen häromdagen så åkte man på ännu en brakförlust mot Slovenien med 75-102. Som ni ser verkar det inte finnas någon som helst energi, vilja eller kanske kunskap i detta Isländska basketlandslaget och vi tror att dom kommer få det mycket svårt mot basket-EMs största skräll som dessutom har tusentals Finska fans i ryggen under denna matchen. Finland viker inte ner sig på hemmaplan mot ett av turneringens sämsta lag, det finns ingen anledning för Finland att gå in i en förlorarspiral som bara kan gå neråt även om laget är klara för slutspelet.

Som vi tidigare skrev om så har Island åkt på stora förlustsiffror i varje match man spelat under detta EM-gruppspelet och just nu har man i snitt på fyra matcher förlorat med över 30 poäng. Att Finland ska lyckas vinna med minst 19 poäng ser vi som mycket troligt och oddset 1.91 känns alldeles för bra för att inte haka på, vi hoppas ni gör det tillsammans med oss och att det Finska basketlandslaget visar en massa sisu.

Spel: Handicap (0-18), Finland att vinna med minst 19 poäng (ÖT inkluderat)
Odds: 1.91 @ Nordicbet | Sätt in 1000 kronor spela med 2000 kronor på matchen + 250 kr riskfritt spel
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked