Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 7 Augusti | Målkavalkad på gång | FC Trollhättan – IFK Uddevalla

Speltips 7 Augusti | Målkavalkad på gång | FC Trollhättan – IFK Uddevalla

Inga kommentarer

Intressant möte ikväll i Division 2 Norra Götaland där FC Trollhättan tar emot IFK Uddevalla, matcher mellan dessa två lagen brukar sluta i riktiga målkalas och vi tror på något liknande ikväll.

Om vi ser på FC Trollhättans senaste fyra matcher så ser vi att de har slutat 2-5 (vinst), 4-3 (vinst), 1-2 (vinst) och i senaste matchen 2-4 (vinst). Alltså tre av de fyra senaste matcherna har slutat med riktiga målkavalkader.

Ser vi på bortalaget Uddevallas senaste fyra matcher så ser vi samma mönster där matcherna har slutat 0-1 (förlust), 1-3 (vinst), 3-1 (förlust) och i senaste matchen 2-4 (vinst).

Senaste fyra mötena mellan dessa två lagen har slutat 0-5, 4-0, 1-3 och 2-4. Samtliga matcher har slutat med vinst för FC Trollhättan som just nu ligger trea i tabellen och har näst bäst form sett till senaste tio omgångarna. IFK Uddevalla ligger placerade på en sjätteplats och har varit ganska ojämna denna säsongen och har en långt kliv upp till platserna som kan flytta upp laget till en högre division.

Som ni förstår är detta två lag som vet hur man gör mål, men även kan släppa in en hel del bakåt. Därför väljer vi att spela på att det blir en riktigt målrik match.

Spel: Över 3.5 mål totalt i matchen
Odds: 2.38 @ Oddsautomaten| Sätt in 1200 kronor spela på matchen med 2400 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Du kan följa liverapporteringen från denna matchen via FCT:s egna liverapportering.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked