Vinnande speltips!
tisdag, 17 maj 2022
Home / Speltips / Speltips 7 December | Europa League | Hertha Berlin – Östersunds FK

Speltips 7 December | Europa League | Hertha Berlin – Östersunds FK

Inga kommentarer

Ikväll ska grupp J avgöras och Östersunds FK har redan säkrat avancemang till Europa Leagues sextondelsfinal, men det är fortfarande viktigt att vinna gruppen och inte hamna på en andraplats och på så sätt få en svårare motståndare i sextondelen. För Hertha Berlin gäller denna matchen ingenting förutom att man har en chans att avsluta sitt deltagande i Europa League snyggt, man har endast lyckats skrapa ihop fyra poäng på totalt fem matcher och placerar sig sist i gruppen inför denna matchen.

Som vi alla känner till vid det här laget så trivs ÖFK mot bra motstånd och dessutom så får spelarna ta del av de pengar som EL inbringar till klubben så varje vinst ger extra klirr i kassan för varje spelare. Detta är något som vi tror gör att ÖFK aldrig kommer gå in halvhjärtat till en match oavsett om det räcker med ett oavgjort resultat.

Dessa två lagen spelade tidigare i år i Östersund och i den matchen chockade ÖFK bortalaget och vann med 1-0 (efter straffmål av Nouri) trots att Hertha Berlin haft övertaget stora delar av matchen. ÖFK gjorde en bra match både offensivt där man skapade en hel del chanser och bakåt höll man igen med hjälp av Keita i mål.

Om vi ser till kvällens match så tror vi att hemmalaget kommer vara det bollförande laget men att ÖFK kan chocka med en hel del kontringar och fint passningsspel. ÖFK behöver få med sig minst en poäng för att säkra förstaplatsen i grupp J och på så sätt få ett enklare motsånd i sextondelsfinalerna. Laget har en fin målskillnad på 7:3 och Athletic Bilbao som ikväll spelar borta mot FK Zorja Luhansk kommer i stort sett behöva vinna matchen med ett antal mål plus att ÖFK förlorar ikväll för att man ska kunna gå om ÖFK.

Att ÖFK får med sig minst ett oavgjort resultat ikväll ser vi som mycket troligt och spelvärt, med tanke på hur viktigt denna matchen kan visa sig vara för laget så tror vi knappast att dom går in med en dålig inställning till denna matchen. Handikap 0-1 på ÖFK betyder att bortalaget leder med 0-1 när matchen startar och att det som sämst måste bli oavgjort, men vinst ÖFK säkrar också spelet.

ÖFK har tre vinster, en oavgjord match och en förlust i EL gruppspelet
Herta Berlin har en vinst, en oavgjord match och tre förluster i EL gruppspelet
Hertha Berlins bästa målskytt Davie Selke är inte med i kvällens match på grund av en tåskada
I fyra av fem matcher för ÖFK i EL gruppspelet har det blivit under 2.5 mål (Under 2.5 mål @ Betsson.com ger 1.72)

Speltips: Handikapp 0-1 på ÖFK
Odds: 1.68 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

Ett annat spel som känns givet är hörnspelet på Hertha Berlin, med tanke på att hemmalaget troligtvis kommer vara det drivande och pressande laget så tror vi att likt förra matchen där man fick nio hörnor kan skrapa ihop minst fem stycken ikväll. Att hemmalaget får över 4.5 hörnor ger fina 1.60 gånger pengarna ikväll och är enligt oss riktigt spelvärt för en större insats.

Speltips: Hertha Berlin över 4.5 hörnor
Odds: 1.60 @ Betsson.com

Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.
SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSSON OCH FÅ 1000 KRONOR RISKFRITT SPEL SPELA PÅ MATCHEN HOS BETSAFE OCH FÅ 100% UPP TILL 2000 KRONOR

 

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked