Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 9 Augusti | Toppen mot botten | Dalkurd FF – IK Frej

Speltips 9 Augusti | Toppen mot botten | Dalkurd FF – IK Frej

Inga kommentarer

Intressant möte ikväll mellan ett av Superettans toppenlag och ett av bottenlagen, Dalkurd FF som inför denna säsongen överlägset var den största favoriten att vinna Superettan om man skulle se på Svenska Spels odds under upptaktsträffen av serien tidigare i år. Att Dalkurd skulle vinna serien gav enbart 2.60 gånger pengarna, dock var det en annan favorit som gav hela 8.00 gånger pengarna som skulle visa sig vara seriens vassaste lag denna säsongen. Vi pratar självklart om Brommapojkarna med Olof Mellberg som huvudtränare som verkligen fått igång Stockholmsklubben och om Dalkurd ska lyckas hänga med så måste man vinna mot bottenlag som IK Frej där man dessutom har chansen att bättra på sin målskillnad.

Om vi ser på formen hos dessa två lagen så är det som dag och natt med undantaget att IK Frej faktiskt bortaslog Brommapojkarna på bortaplan i förrförra omgången, annars har laget radat upp förluster med några enstaka vinster som undantag. Dalkurd å andra sidan är det mest formstarka laget i Superettan om vi ser på senaste fem omgångarna där man har radat upp storseger efter storseger, bland annat hemmaslog man en av favoriterna att vinna serien med hela 5-0 (Helsingborgs IF).

Dalkurds fem senaste matcher:
6 Augusti: Åtvidaberg – Dalkurd 1-4
29 Juli: Dalkurd – Degerfors 1-1
23 Juli: IK Frej – Dalkurd 0-3
26 Juni: Dalkurd – Norrby 4-1
18 Juni: Dalkurd – Helsingborgs IF 5-0

IK Frejs fem senaste matcher:
5 Augusti: IK Frej – Syrianska 1-3
29 Juli: Brommapojkarna – IK Frej 0-1
23 Juli: IK Frej – Dalkurd 0-3
25 Juni: IK Frej – GAIS 0-1
17 Juni: Syrianska – IK Frej 4-2

Dessa två lagen möttes för tre omgångar sedan och då hade IK Frej hemmaplan, i den matchen så vann Dalkurd komfortabelt med hela 0-3 och vi tror på något liknande i kvällens match där det kommer visa sig att hemmalaget är ett betydligt bättre lag. Att Dalkurd som enda lag i serien inte har förlorat en enda match på hemmaplan tycker vi säger allt om hur svårstoppade laget är på Domnarvsvallen i Borlänge.

Vi tror det kommer bli hög press från hemmalaget redan från start och att bortalaget kommer få extremt svårt att stå emot spelare som Richard Yarsuvat som i senaste matchen gjorde två mål och ligger på en fin andraplats i Superettans skytteliga.  Därför väljer vi också att lägga in ett spel på att just han gör minst ett mål i matchen.

Spel: Richard Yarsuvat gör minst ett mål
Odds: 2.00 @ Scandibet (Nytt spelbolag!) | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Ett annat spel som för oss känns mycket intressant är det att hemmalaget gör över 2.5 mål i matchen, om vi ser på lagets sju senaste hemmamatcher så kan vi se att dom lagt minst tre mål i sex av matcherna. Att Dalkurd kommer göra en hel del mål även ikväll är något vi tror stenhårt på.

Spel: Dalkurd över 2.5 mål i matchen
Odds: 2.20 @ Scandibet (Nytt spelbolag!) | Sätt in 1000 kronor spela på matchen med 2000 kronor!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

[easy-pricing-table id=”633″]

Dela

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked