Vinnande speltips!
söndag, 14 augusti 2022
Home / Speltips / Speltips 9 Juni | VM-kval på Friends Arena | Sverige – Frankrike

Speltips 9 Juni | VM-kval på Friends Arena | Sverige – Frankrike

2 Kommentarer

Wow vilken match vi har att se fram emot, Sverige tar emot Frankrike på ett helt slutsålt Friends Arena och räkna med ett taggat Svenskt landslag i kvällens match. Landslaget som tappade något efter att Zlatan beslutade sig för att lämna har åter börjat vinna tillbaka folkets hjärtan efter fina matcher, faktum är att det börjar se ut mer som ett lag idag till skillnad från när allt kretsade runt en enda spelare.

Matchen ikväll är mycket viktig för båda lagen men speciellt Sverige som behöver poäng för att hänga med i toppen av gruppen, faktum är att om Sverige lyckas knipa tre poäng ikväll så tar dom över förstaplatsen från just Frankrike. Vid oavgjort så tar Sverige viktiga poäng för att hänga kvar i toppen och kunna gå vidare till fotbolls-VM som ett av de andraplacerade lagen från alla grupper. Totalt åtta av nio andraplacerade lag kommer gå vidare in i VM-turneringen.

Sedan Zlatan lämnade landslaget har flera spelare klivit fram och den vi främst tänker på är Emil Forsberg som spelar i Tyska RB Leipzig till vardags. Vilken världsspelare som Sverige har på gång kan man lugnt säga, Forsberg som gjorde hela åtta mål och nitton assist placerar sig i toppen i en av världens största ligor som en riktig poänggörare och gissa om andra världslag har koll på killen som nyligen förlängde med sitt RB Leipzig.

Om vi ser på båda lagen så måste vi erkänna att Frankrike är ett betydligt bättre lag, i alla fall på pappret. Det som kan väga till Sveriges fördel ikväll är att man faktiskt lyckades chocka Frankrike i förra matchen och visa att man inte är att leka med trots att man tappade 0-1 till 2-1. Det andra som väger till Sveriges fördel är att man har den tolfte spelaren i ryggen, vi pratar alltså om publiken på Friends Arena ikväll. Cirka 45-50 000 Svenska supportrar kommer stötta fram laget ikväll för att minst plocka hem en pinne mot världslaget Frankrike.

Båda lagen kommer till spel med ungefär samma lag som ställde upp i senaste mötet i Paris. Vi tror helhjärtat att Sverige minst plockar hem en poäng i kvällens match, kanske blir det till och med tre poäng? Nedan är de spelen som vi väljer att spela ikväll.

Spel: Dubbelchans, Sverige vinst eller oavgjort
Odds: 2.15 @ Expekt | Pengarna tillbaka om båda lagen gör mål i kvällens match!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

Vi har också valt att spela på Svensk vinst via Nordicbet då man får ett riskfritt spel på 200 kronor efter att man lagt ett kvalificerat spel på 200 kronor. Går ditt riskfria spel inte in så får du tillbaka hela insatsen utan omsättningskrav till ditt spelkonto direkt efter matchen. Spelar du 200 kronor på Svensk seger så får du tillbaka hela 1050 kronor.

Spel: Sverige vinner matchen, rak 1:a
Odds: 5.25 @ Nordicbet | Spela 200 kronor riskfritt på matchen!
Oddset var aktuellt när speltipset skrevs, kan ha ändrats något.

♛ LADDA NER EXPEKTS NYA APP - PENGARNA TILLBAKA OM DU FÖRLORAR ♛

 

Dela

2 Kommentarer

  niklas skriver:

  Inte alls något gratisspel på Nordicbet. Man får ett riskfritt spel EFTER man lagt spel på Sve – Fra matchen

  Robin | Rekar.nu skriver:

  Hej Niklas, tack för att du påpeka det.
  Nu är det ändrat.
  Mvh Robin

Lämna en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked