Vinnande speltips!
tisdag, 28 juni 2022
Home / Streama sport via datorn, mobilen eller surfplattan

Streama sport via datorn, mobilen eller surfplattan

Vi antar att du har hittat till denna sidan för att matchen du vill se inte går på någon kanal som du har tillgänglig, du kan vara lugn för det finns faktiskt ett flertal alternativ som inte behöver kosta dig någonting. Vi vet själva hur irriterande det kan vara när man har planerat in att se en match och så visar det sig att den inte visas på TV, något som ibland gör att man spontant kan beställa hem dyra sportpaket och binda sig på långa abonnemang. Med denna guiden nedan ska vi hjälpa dig att hitta sport streaming som fungerar.

Se på sport via spelbolag

Det första alternativet som vi tänkte prata om är att se matcher och andra sportarrangemang via spelbolag, för det är faktiskt så att flera av dom stora spelbolagen idag erbjuder dig som spelare att se sport via deras livebetting sajt.

När du sitter via datorn så får du ofta nöja dig med en mindre pop-up ruta där matchen visas, alltså du kan inte se matchen i fullskärm. Vad detta beror på är vi inte säkra över men vi tror det har att göra med att folk inte ska kunna streama vidare matchen på andra sidor, är den i lägre upplösning så blir bilden inte lika bra på fulstream sajter som försöker streama matchen via sina sajter som ni förstår.

Det finns dock ett alternativ om man vill se matchen i full skärmstorlek, och det är att gå in på spelbolaget via sin mobil eller surfplatta, då kan du bara tilta på skärmen för att matchen ska visas på helskärm.

Många undrar om detta verkligen är gratis och det kan man väl i stort sett säga, det räcker att du gör en minsta insättning som brukar vara runt 50-100 kronor, sedan kan du spela för pengarna men spara 1 krona för de flesta sajterna kräver att du har lite pengar på ditt spelkonto för att kunna streama sport.

Se på sport via Cmore

Ett annat alternativ är att beställa hem sportpaketet via Cmore som vi tycker är riktigt bra om man gillar Svensk sport först och främst. Det finns två alternativ att välja på när man beställer Cmore, det ena är ett standardpaket som kostar 99 kronor i månaden men som man får testa gratis i två veckor. I detta paketet så hittar du kanaler som TV4 Sport, Sjuan och TV12 som visar en hel del sport. Det andra alternativet är Premium paketet som kostar 449 kronor i månaden där får du tillgång till Allsvenskan, Superettan, SHL, Hockeyallsvenskan, Handbollsligan, PGA-touren och en hel del annan massa sport som du i vanliga fall inte kan se på Svenska kanaler.

Det sista alternativen är att du använder dig av så kallade fulstreaming sajter som finns tillgängliga på nätet, det är inte särskilt svårt att hitta dessa och de kostar ingenting att använda. Bildkvaliteten kan dock vara riktigt kass i många fall och räkna inte med Svenska eller Engelska kommentatorer, det vanligaste är att matchen streamas från någon Rysk TV-kanal.

Detta fungerar dock när man inte kan hitta matchen någon annanstans, dessa fulstreaming sajterna visar i stort sett all sport som visas på TV-kanaler runtom i världen. Det bästa du kan göra för att finna dessa sajter är att söka i Google på sökord som ”free sport stream”, ”free live stream” och liknande sökord.

Vi vill dock tillägga att dessa fulstreams inte är lagliga och det finns alltid en risk att använda sig utav sådana tjänster på nätet.

Dela